Calorie / Sugar Reduction

Increasing levels of obesity, diabetes and other health concerns have made calorie and sugar reductions a top priority for governments and consumers around the world.
In a competitive market, the shift towards healthier living calls for food and beverage developments with reduced sugar and calories that do not sacrifice on taste. Yet as manufacturers pledge to reduce sugar and calories, the challenges they face expand beyond delivering a sweet tasting, healthier alternative. Sugar performs important bulking, texturizing and preservation functions, which must be replenished by other ingredients when developing reduced sugar products.
Galam is globally recognized as a sweetening expert, bringing in-depth understanding into the complex science of optimized sweetening profiles. Our sweetening ingredients portfolio, combined with years of experience in reduced sugar solutions, helps our customers make significant sugar and calorie reductions, while assuring great tastes and textures.


x
סייען נגישות
הגדלת גופן
הקטנת גופן
גופן קריא
גווני אפור
גווני מונוכרום
איפוס צבעים
הקטנת תצוגה
הגדלת תצוגה
איפוס תצוגה

אתר מונגש

אנו רואים חשיבות עליונה בהנגשת אתר האינטרנט שלנו לאנשים עם מוגבלויות, וכך לאפשר לכלל האוכלוסיה להשתמש באתרנו בקלות ובנוחות. באתר זה בוצעו מגוון פעולות להנגשת האתר, הכוללות בין השאר התקנת רכיב נגישות ייעודי.

סייגי נגישות

למרות מאמצנו להנגיש את כלל הדפים באתר באופן מלא, יתכן ויתגלו חלקים באתר שאינם נגישים. במידה ואינם מסוגלים לגלוש באתר באופן אופטימלי, אנה צרו איתנו קשר

רכיב נגישות

באתר זה הותקן רכיב נגישות מתקדם, מבית all internet - בניית אתרים.רכיב זה מסייע בהנגשת האתר עבור אנשים בעלי מוגבלויות.